Nieuwsbriefarchief  

Op deze pagina vindt u het nieuwsbriefarchief van Cobra adviseurs. Door het invoeren van zoekwoorden in het optievenster links boven aan deze pagina kunt u zoeken in dit archief en komen er meer berichten tevoorschijn.

15-01-2014

juridische verdieping

juridische verdieping

Beste bezoeker van NCBOR,

Op het NCBOR van 27 oktober 2013 hadden wij een geweldige aanbieding, namelijk een gratis deelname aan een van onze juridische cursussen wanneer u zich op deze dag bij onze beurstafel kwam melden. En de reacties waren lovend! Veel deelnemers gaven ook aan behoefte te hebben aan verdere verdieping. Deze verdieping bieden wij in de cursus Bomen en Buren.

Omdat u aanwezig was op NCBOR hebben wij voor u een speciale aanbieding!

..... lees verder

15-01-2014

Koploper en bewezen trendsetter

Koploper en bewezen trendsetter

Als ondernemer en onderneming kijk je soms wat argwanend naar je collega-bedrijven. Waar zijn zij mee bezig, halen ze me in, worden ze niet te groot, komen ze niet te dicht bij mijn opdrachtgevers enzovoort enzovoort. En wat helemaal vervelend zou zijn; als ze maar geen ideeën van me kopiëren! Maar kijken wij daar bij Cobra ook zo tegen aan?

Waarom wij bestaan?

Allereerst moeten we duidelijk maken waarom wij als adviesbureau bestaan. Wij willen namelijk onze stedelij

..... lees verder

09-01-2014

juridische verdieping

juridische verdieping

Beste (ex-)cursist,

Eerder hebt u bij mr. K. Goudzwaard de basiscursus Bomen en Recht gevolgd. De recensies waren lovend! Veel cursisten gaven aan behoefte te hebben aan verdere verdieping. Deze verdieping bieden wij in de cursus Bomen en Buren.

Omdat u al eerder hebt deelgenomen aan een van onze cursussen hebben wij een speciale aanbieding!

..... lees verder

16-12-2013

Bomen en gedonder met de buren

Bomen en gedonder met de buren

Blad ruimen van gemeentelijke bomen: voor veel burgers een klus die aanleiding geeft tot gemopper. Notoire klagers noemen daarbij meteen ook graag schaduw, vogelpoep en vallende bloesem. Moet je daar als gemeente dan wat mee? Meestal niet, blijkt uit verschillende jurisprudentie. In deze nieuwsbrief geven wij u een kijkje in de wereld van bomen en het Gedonder met de buren.

..... lees verder

25-11-2013

Fantastische aanbieding

Fantastische aanbieding

Komt u ook op 27 november naar het Nationaal Congres Beheer Openbare Ruimte? U vindt ons daar bij een van de tien ontmoetingstafels waar we onder het genot van een kop koffie graag over onze fantastische aanbieding vertellen.

..... lees verder

06-11-2013

Cobra academie

Cobra academie

De herfst is begonnen: ’s avonds is het vroeg donker en de eerste stormen hebben ons land aangedaan. Wat betekent dat voor u? Rustig met een wijntje bij de haard? Of wakker liggen over de veiligheid van ‘uw’ bomen?

Dit is hét moment voor bezinning én om het cursusaanbod van de Cobra academie te bekijken. Wij brengen theorie en praktijk op unieke wijze samen en verzorgen op aangename wijze de kennisoverdracht bijvoorbeeld bij u op locatie door een in company cursus. Ook bent u va

..... lees verder

28-10-2013

Storm 28 oktober 2013

Storm 28 oktober 2013

Sluipmoordenaars

Het heeft gewaaid in Nederland, heel hard gewaaid en Nederland heeft aan deze storm een behoorlijke kater overgehouden. De materiele schade is enorm en er zijn gewonden en zelfs dodelijke slachtoffers gevallen. Maar het gevaar is nog niet geweken! Hoeveel sluipmoordenaars staan er nu in uw gemeente?

In deze nieuwsbrief staan waardevolle tips!

..... lees verder

08-10-2013

Boombescherming en communicatie

Boombescherming en communicatie

Cobra staat 9 en 10 oktober op de Dag van de Openbare Ruimte in Houten met als thema ‘Communicatie door visualisatie’. En wist u dat een goede communicatie ook schade aan bomen voorkomt…? Meer weten? U vindt ons in hal 3, stand 3.019.

..... lees verder

02-10-2013

9 en 10 oktober Dag van de Openbare Ruimte

9 en 10 oktober Dag van de Openbare Ruimte

Cobra staat 9 en 10 oktober op de Dag van de Openbare Ruimte in Houten. Net als voorgaande jaren staan we er weer met prachtige innovaties, nu op het gebied van communicatie via het Cobra 360+ platform. Wij laten u graag zien welke meerwaarde wij hebben voor u. U vindt ons in hal 3, stand 3.019.

..... lees verder

16-05-2013

Juridische valkuilen

Juridische valkuilen

Kennis over wetten en regelgeving zijn voor gemeenten steeds belangrijker. We merken dat aan de grote belangstelling voor onze cursus Bomen en recht. Onze groenjurist brengt de juridische valkuilen in beeld, waarvan in deze nieuwsbrief enkele voorbeelden staan.

Wij dragen graag onze kennis over, bijvoorbeeld tijdens een incompanycursus. Of kom naar onze cursus op 23 mei. Tijdens deze cursus zal ook onze vakspecialist Natuur en Ecologie aanwezig zijn voor de praktische invalshoek van d

..... lees verder

07-05-2013

Veldseizoen voor ecoadviseurs weer begonnen!

Veldseizoen voor ecoadviseurs weer begonnen!

De zon schijnt en de temperatuur loopt langzaam op. Vleermuizen vliegen alweer rond, kikkers en padden trekken naar hun voortplantingswateren en vogels zijn aan het nestelen. Kortom; het veldseizoen voor onze ecoadviseurs is weer begonnen!

Quickscan Natuur

Wilt u weten of met plannen of werkzaamheden een conflict ontstaat in het kader van de Flora- en Faunawet of de Natuurbeschermingswet? Wij brengen met onze ‘Quickscan Natuur’ risico's in kaart en geven advies hoe bijv

..... lees verder

07-02-2013

Kennis delen tijdens cursus en congres

Kennis delen tijdens cursus en congres

Wij willen onze stedelijke natuur, waarin de boom centraal staat, in stand houden en ontwikkelen. En wij geloven dat wij hierin een wezenlijke bijdrage leveren door ons groene vakgebied te inspireren, kennis te delen en door innovatie te professionaliseren. Daarom bestaan wij!

Onze kennis delen doen wij bijvoorbeeld tijdens onze cursussen. En dat is een groot succes! Maar er staat nog meer op stapel. In deze nieuwsbrief een vooraankondiging van het congres 'Bomen met toekomst' dat we s

..... lees verder
terug