Günther Rutten 

afdeling Cobra planadviseurs
functie Senior adviseur Beheer en Contractmanagement
specialisatie European Tree Technician
e-mail Gunther.Rutten@Cobra-adviseurs.nl
telefoon 088 - 262 72 08

Günther Rutten

In control zijn van begin tot eind, betekent voor mij dat je aan anderen duidelijk moet overbrengen wat je verwacht.

Mijn werk bij Cobra

Als specialist beheer en contractmanagement ontwerp en begeleid ik contracten passend bij de vraag van de opdrachtgever. Van prestatiecontracten tot en met een werkomschrijving en alle tussenliggende vormen. Ik verzorg cursussen over RAW-bestekken, beeldkwaliteit en werken rondom bomen. Ook adviseer ik gemeenten over boombeheer, groenbeheer en het beheer van ziekten en plagen. Als kwaliteitsmanager controleer ik rapporten op technische juistheid en volledigheid.

Favoriete boom

Mijn boom staat op een steenworp afstand van mijn ouderlijk huis in Uden. Het is een grote, breed uitgroeiende eik die in 1972 is omgewaaid en rechtgezet. Hij staat tegen de Peelrandbreuk nabij het lokaal bekende Sint Annabos. Ik kan enorm genieten van deze prachtige boom. Deze boom vormde dan ook het decor van onze trouwfoto’s.

Bijzonder project

Bij een bijzonder project denk ik meteen aan Goirle. Goirle is de eerste gemeente die werkt met een geïntegreerd prestatiecontract voor het groen in de gemeente. Van beheer tot onderhoud, alles is nauwkeurig vastgelegd. Ik begeleid dit project.

 

    terug